آموزش حوضه های CG

آموزش گرافیک، برنامه نویسی و حوضه های CG

آموزش گرافیک، برنامه نویسی و حوضه های CG

آموزش ها مرتبط با حوضه CG هستند

پربیننده ترین مطالب
پیوندهای روزانه

۶ مطلب در خرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

سی پلاس پلاس چیست؟


زبان برنامه نویسی C++ در سال 1985 توسط Bjarne Stroustup در آزمایشگاه AT&T بعنوان توسعه ای بر زبان C بوجود آمد. افزونه هایی که بر این زبان اضافه شده بودند، از زبان Simula گرفته شده بودند. از آن زمان تا کنون، C++، با سرعت زیادی در راستای نیازهای عملی برای یک زبان برنامه نویسی رو به رشد است، نیازهایی که یک زبان برنامه نویسی را قادر می سازد تا بطور موثری انواع مختلفی از داده ها را در کنار یکدیگر مدیریت نماید. محور اصلی در پیاده سازی این زبان برنامه نویسی، مفهوم  برنامه نویسی شی گرا است (OOP). امروزه، C++ بازار تجاری را در اختیار خود گرفته است بطوریکه این زبان  برنامه نویسی، هم برای برنامه نویسان سیستم های عامل و هم برای برنامه نویسان نرم افزارهای کاربردی، مورد پسند می باشد.


ایده های راه اندازی کسب و کار دارای یک سری مراحل اوله و مقدماتی می باشد که در ابتدای همین مقاله به چند مورد از آنها اشاره خواهیم کرد و در پایان نیز  اشتباهات رایج در کسب و کار رو به طور کامل تشریح خواهیم نمود.

مراحل اولیه جهت استفاده از ایده های راه اندازی کسب و کار

  • ذهن و فکرتان رابرای شروع یک تجارت جدید آماده سازید.
  • قلمتان را بردارید و طرح اولیه کسب و کار خودتان را طراحی نمایید.
  • اگر توانایی انجام کار به صورت یک نفره را ندارید به دنبال یک شریک  خوب بگردید.
  • کار خودتان را در ابتدای کار به صورت نیمه وقت شروع نمایید.
  • در اولین فرصت کار را شروع نمایید.
  • جهت استفاده هر چه بهتر از ایده های راه اندازی کسب و کار تقسیم کار نمایید.

چگونه می‌توانیم یک توسعه‌دهنده اینترنت اشیا شویم؟


پیش‌بینی می‌شود تا سال 2020 بیش از 20 میلیارد دستگاه اینترنت اشیا در سراسر جهان مورد استفاده قرار گیرد. اما سوال این است که چگونه می‌توانیم تبدیل به توسعه‌دهنده‌ای شویم که قادر است اشیا را به اینترنت متصل کند. گزارش منتشر شده از سوی گارتنر اعلام می‌دارد، صنعت اینترنت اشیا در سال 2017 پر رونق خواهد بود. به طوری که تعداد دستگاهای متصل به اینترنت اشیا در سال جاری به تعداد 8.4 میلیارد دستگاه خواهد رسید. همچنین تا سال 2020 بیش از 20.8 میلیارد دستگاه اینترنت اشیا در سراسر جهان مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

خانه‌ها، ماشین‌ها و ادارات بیشتر و بیشتری از گجت‌های اینترنت اشیا استفاده خواهند کرد. به همان نسبتی که بر تعداد این دستگاه‌ها افزوده می‌شود، به همان نسبت به طراحان بیشتری برای طراحی نرم‌افزارها و تامین امنیت این دستگاه‌ها نیاز خواهد بود. گرک گورمن، مدیر اکوسیستم توسعه اینترنت اشیا شرکت آی‌بی‌ام در این ارتباط گفته است: «اصطلاح "توسعه‌دهنده اینترنت اشیا" در چند سال آینده مورد توجه شرکت‌ها قرار خواهد گرفت. به طوری که این اصطلاح را به وفور خواهید شنید. اصطلاحی که بسیاری از شرکت‌ها به منظور جذب کارشناسان خبره این صنعت از آن استفاده خواهند کرد. بخش‌های متعدد و کاملا طبقه‌بندی شده‌ای در این حوزه وجود دارد که از آن جمله به شبکه‌بندی، امنیت، مهندسی سیستم، برنامه‌نویس کلاود و برنامه‌نویس دستگاه‌های سخت‌افزاری در این زمینه می‌‌توان اشاره کرد.» کورنیلیوس آمپاتزیس، توسعه‌دهنده نرم‌افزار در شرکت InfoLean در این ارتباط گفته است: «یک گجت اینترنت اشیا در چهار مرحله طراحی شده و توسعه پیدا می‌کند.»


طراحی سایت در تهران

طراحی سایت‌ های شرکتی، فروشگاهی، خبری و یا حتی شخصی آن هم به صورت حرفه‌ای امروز توانسته است با معرفی درست خدمات و محصولاتی که یک سایت برای کاربران خود دارند به راحتی کاربران، مخاطبان و مشتریان خود را جذب خود کند بنابراین طراحی سایت به صورت حرفه‌ای یکی از پرجستجو ترین کلید واژه‌ها توسط کاربران و صاحبان کسب و کارها جهت پیدا کردن یک طراح حرفه‌ای سایت می‌باشد.

زمانی کاربران کلید واژه طراحی سایت یا طراحی وب سایت را در گوگل جستجو می‌نمایند معمولاً کلید واژه‌های زیر رو هم در کنار طراحی سایت جستجو می‌کنند.

لیست این کلید واژه‌ها شامل موارد ذیل می‌باشد که در ادامه این مقاله تک تک آنها را برای شما تشریح خواهیم نمود.

قبل از اینکه به شرح موارد مطرح شده بپردازیم به اطلاع کاربران ، مشتریان و صاحبان کسب و کاری که هم اکنون صاحب وب سایت هستند ولی به دلایلی وب سایت مذکور جایگاهی در صفحات اول گوگل ندارند می رساند :

که جهت بررسی وضعیت سایت از نظر محتوا ، ساختار ، ساخت بک لینک های رایگان و دائمی ، امنیت و سرعت بارگذاری سایت می توانند با کارشنان ما در گروه متخصصین سایتمند تماس برقرار نمایند.

نتیجه تصویری برای ‪python‬‏


پایتون از جمله زبان‌های برنامه‌نویسی قدرتمندی است که در زمینه علم داده‌ها، یادگیری ماشینی، خودکارسازی سامانه‌ها، توسعه وب، واسط‌های برنامه‌نویسی و... به کار گرفته می‌شود. اما سؤالی که بسیاری از کاربران و به‌ویژه برنامه‌نویسان مبتدی مطرح می‌کنند این است که اساساً پایتون چیست و آیا ارزش آن‌ را دارد تا وقت خود را روی یادگیری این زبان سرمایه‌گذاری کنیم؟ در این مقاله به‌شکل ساده‌ای به این پرسش پاسخ خواهیم داد.

شاید بتوانیم این ‌گونه بیان کنیم که پایتون در مقایسه با زبان‌های بزرگ یک زبان نسبتاً جدید به شمار می‌رود. این زبان برنامه‌نویسی در سال 1991 به دنیای برنامه‌نویسی وارد شد. از همان ابتدا، پایتون به‌منظور پر کردن شکاف‌های موجود در دنیای برنامه‌نویسی و ارائه راهکاری به‌منظور نوشتن اسکریپت‌هایی که فرآیند انجام یکسری از کارهای روتین‌ خسته‌کننده را به ‌طور خودکار اجرا کنند یا ساخت یک نمونه اولیه از برنامه‌های کاربردی که در یک یا چند زبان دیگر پیاده‌سازی شوند، مورد استفاده قرار گرفت. با این حال در چند سال گذشته، پایتون به یکی از ابزارهای تراز اول در زمینه توسعه برنامه‌های کاربردی، مدیریت زیرساخت‌ها و تحلیل داده‌ها تبدیل شده است. امروزه پایتون در زمینه توسعه برنامه‌های کاربردی تحت وب و مدیریت سیستم‌ها و تجزیه و تحلیل بزرگ داده‌ها که رشد انفجاری به خود گرفته‌اند و همچنین هوش مصنوعی به یکی از بازیگران اصلی دنیای فناوری تبدیل شده است. پایتون این موفقیت چشم‌گیر و کاربرد گسترده را مدیون یکسری ویژگی‌های ارزشمندی است که هم در اختیار توسعه‌دهندگان حرفه‌ای و هم در اختیار توسعه‌دهندگان تازه‌کار قرار داده است. از جمله این ویژگی‌ها به موارد زیر می‌توان اشاره کرد.

 ده قانون طراحی رابط کاربری که هر طراح در سال 2018 باید بداند !

طراحی رابط کاربری


طراحی رابط کاربری (UI) یک نوع علم که اگر می خواهید که بتوانید گوی رقابت را از دیگر طراحان سایت بربایید، علم خود را در این حوزه باید به روز نگه دارید و از آخرین تکنیک های طراحی رابط کاربری آگاه باشید. امروزه پیدا کردن طراح سایت که بتواند در اکثر پروژه های طراحی سایت فعالیت کند، کار سخت و پیچیده ای است. اما پیدا کردن یک طراح سایت حرفه ای که آخرین تکنولوژی و تکنیک های مربوط به کار خود را بداند و در واقع بتوانیم استادکار این حوزه است، خیلی سخت است.

دانستن تکنیک های مهم طراحی رابط کاربری و تسلط به آن ها، می تواند شما طراح سایت را یک سروگردن از بقیه جلو بیندازد. امروزه دیگر به لطف قالب های آماده ای که در بازار وجود دارد، همه برای خودشان طراح سایت شده اند و در واقع خود را متخصص آن می دانند اما مساله ای که باعث می شود بعضی ها بتوانند نسبت به بقیه خوب پول دربیاورند، دانستن و تسلط بر رابط کاربری می باشد. البته این یکی از مواردی است که طراح سایت حرفه ای بر آن تسلط داشته باشد.